logo-bbk
 

Deel dit bericht

Voorstellen: Hans Balvert

Geplaatst op 20-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hans Balvert

Hans BalvertAls opvolger van Erik Jansen wil ik mij graag even aan jullie voorstellen. Ik ben Hans Balvert en ben per 1 juni 2022 in dienst getreden bij de BBK als belastingconsulent-/adviseur.

Ik heb een jarenlange ervaring opgebouwd op het financiële vlak en belastingzaken en heb gewerkt bij grote organisaties zoals het UWV en de SVB (Sociale Verzekeringsbank). Daar heb ik onder meer geautomatiseerde boekhouding gedaan en de jaarbegroting en budgettering opgesteld.

Sinds enkele jaren ben ik een eigen administratie-/belastingkantoor begonnen waar ik onder meer naast advies ook de diverse belastingaangiften voor mijn klanten verzorg. Mijn doelgroep is de zzp’er en ik heb zelf ervaren welke problemen een zzp’er op zijn/haar weg kan vinden tijdens het opzetten en het hebben van een eigen onderneming. Maar natuurlijk kijk ik als ondernemer vooral naar de mogelijkheden, bij mij is het glas altijd halfvol.

Ik ga mij volledig inzetten om jullie namens de BBK van dienst te zijn met de diverse belastingvraagstukken en wat er nog meer op ons pad komt. Ik hoop binnenkort al kennis te maken met (in ieder geval) een deel van onze leden. Ik kijk er met veel plezier naar uit.


 

Telefonisch spreekuur

De BBK is telefonisch bereikbaar op
ma t/m do van 10-12 uur op 020 - 623 5456.

Contact

Heesterveld 58
1102 SB Amsterdam Zuidoost

T. +31 (0)20 – 623 54 56
E. bbk[at]bbknet.nl

Volg ons op

𝕏

Privacybeleid

De BBK verwerkt persoonsgegevens, lees ons privacybeleid (pdf) voor meer informatie.

KvK 40530026

IBAN NL 71 INGB 0000 5834 58