logo-bbk
 

Calamiteiten

Waar gewerkt worden gebeuren ongelukken. Soms is daar niets aan te doen. Op deze pagina geven we informatie over wat je kunt doen als er schade aan je werk ontstaat, als een opdrachtgever zich niet aan de afspraak houdt of als er iets anders in je beroepspraktijk misloopt. 
adviesbureau

Contact met specialist

De specialist is aanwezig op ma t/m wo en het beste bereikbaar via de mail (bbk[at]bbknet.nl). 
Wil je toch iemand spreken? Bel dan op ma t/m wo tussen 10-12 uur met 020-623 5456.

Schade aan je werk

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een bezoeker schuurt met zijn rugzak langs je schilderij en er zit een grote kras op je werk. Of er ontstaat lekkage op je atelier. Hoe pak je dat aan met schade aan je werk. Wie is aansprakelijk, wie betaalt voor het herstel en hoe regel je dat?

download pdf

Vraag of probleem voorleggen?

Het kan voorkomen dat je met de informatie die hier te vinden is er niet uitkomt. Ben je lid van de BBK, dan is dat geen probleem! We helpen je met al je vragen en problemen rondom je beroepspraktijk.

Heb je een vraag of een probleem, mail ons dan via kbb.[antispam].@bbknet.nl. Stel je vraag, verwoord je probleem en voeg alvast je de relevante documenten toe. Afhankelijk van de complexiteit van de vraag kan onze huisjurist je van antwoord voorzien of we zorgen voor een antwoord door een specialist. 

 

Telefonisch spreekuur

De BBK is telefonisch bereikbaar op
ma t/m do van 10-12 uur op 020 - 623 5456.

Contact

Heesterveld 58
1102 SB Amsterdam Zuidoost

T. +31 (0)20 – 623 54 56
E. bbk[at]bbknet.nl

Volg ons op

𝕏

Privacybeleid

De BBK verwerkt persoonsgegevens, lees ons privacybeleid (pdf) voor meer informatie.

KvK 40530026

IBAN NL 71 INGB 0000 5834 58