Medewerkers

Fenneke Voorsluis

Jonna van 't Hof

Jonna

Ik ben de BBK ingerold via een uitzendbureau. Het leven van een kunstenaar is mij echter niet vreemd; mijn moeder is beeldend kunstenaar. Ik ben er dus mee opgegroeid en weet dus uit ervaring dat het soms behoorlijk moeilijk is de touwtjes aan elkaar te knopen.

Door het werk bij de BBK ben ik aan een opleiding HBO-Rechten begonnen en dank zij de BBK heb ik die in 2015 kunnen afronden. Ik help mensen graag met de problemen waar ze tegenaan lopen. Het juridische biedt me daar een goede basis voor.

Erik Jansen

2016 Erik_Jansen

Sinds juli 2014 ben ik werkzaam bij de BBK als belastingconsulent. Ik heb het erg naar mijn zin bij de BBK. Ik hou van de ongedwongen sfeer. Vanzelfsprekend ben ik thuis in het belastingvak, maar een goed gesprek met een klant van de BBK vind ik ook zeer belangrijk. Een van mijn hobby’s is beeldhouwen in hout; zodoende heb ik dus ook affiniteit met de beeldende kunst.

Daarnaast ben ik vader van drie hele lieve kinderen.

Margreet de Boer

Eva de Kievit

Sinds januari 2018 werk ik bij de BBK. Het is erg fijn om in een klein groepje te werken dat zich enorm inzet voor beeldende kunstenaars. Ik heb affiniteit met beeldende kunst door mijn eigen studies Autonome Beeldende Kunst en Museologie. Daarnaast was mijn opa beeldend kunstenaar en waren mijn ouders docent beeldende kunst.

Ik vind het belangrijk dat een vereniging als de BBK bestaat om mensen met een onzeker beroep waar nodig hulp te bieden.

Privacy instellingen

Pas je privacy instellingen aan of bekijk onze privacybeleid.

Privacybeleid

Privacy instellingen

Geef hieronder aan welke gegevens we van je mogen gebruiken:

Vanwege de beveiliging en het gebruiksgemak van de website worden IP-adres en locatiegegevens opgeslagen. Deze gegevens worden na 60 dagen automatisch verwijderd.

Toon details

Hiermee wordt toestemming verleend voor het opslaan van naam en emailadres. Deze gegevens worden gebruikt voor

  • Het verlenen van toegang tot het ledennet. De gegevens blijven opgeslagen zolang het account dat toegang geeft tot het ledennet actief is.
  • Het aanmelden voor en toezenden van de nieuwsbrief. De gegevens blijven opgeslagen voor de duur van het abonnement op de nieuwsbrief.

Toon details

Hiermee wordt toestemming gegeven voor het opslaan van alle persoonsgegevens voor zover die nodig zijn voor aanmelden/beheren lidmaatschap, aankopen in de webshop, abonnement op het BBK Magazine en het gebruik van de belastingservice. Zie ons privacybeleid voor een overzicht van de gegevens die hiervoor worden opgeslagen.

Toon details
Annuleer Wijzigingen verwijderd