Bestuur

Stephan Blumenschein

Functie: secretaris

I am visual artist working with architectural intervention, texts and sound/music and I am based in Amsterdam. For my period as a board member I want to support the office with thinking about workshops and other services BBK can provide in order to reach new and young artists. Further, I would like to think along together with the office about the BBK magazine.

Annelinde de Jong

Functie: penningmeester

Mijn naam is Annelinde de Jong (Enkhuizen, 1982), ik woon en werk in Amsterdam. Tekenen staat centraal in mijn beeldend werk. En sinds ik papier heb leren maken op traditionele Japanse wijze (tijdens een studiereis naar Japan) is mijn werk verder uitgebreid met ruimtelijke installaties en objecten van zelfgemaakt papier. Naast mijn beeldend werk organiseer ik onder de noemer Het Tekenlab afwisselende en toegankelijke tekenactiviteiten om meer mensen enthousiast te maken voor tekenen.

annelindedejong.com
hettekenlab.nl

Theodor Schokker

Functie: bestuurslid

Ik werk voornamelijk met graniet en marmer in combinatie met roestvaststaal en aluminium. De gedachte achter mijn werk noem ik fysioplastisch, dat betekent, steunend op het waar genomene.

Ik ben sinds 1975 lid van onze vereniging de BBK en werd omstreeks die tijd ook gekozen in het landelijk en dagelijks bestuur. In 2005 tot op heden werd ik gekozen als voorzitter. Mijn betrokkenheid bij de BBK heeft als motivatie de inkomenspositie van de kunstenaar te verbeteren.

Willem Vermaase

Functie: adviseur

Willem Vermaase is fotograaf en lid van de BBK. Hij heeft veel bestuurlijke ervaring en staat het bestuur bij met raad en daad. 

Fenneke Voorsluis

Functie: bureaucoördinator

Fenneke Voorsluis is de bureaucoördinator van de BBK. Ze geeft leiding aan het bureau en is de spil tussen bestuur en bureau en het bestuur en de leden. Vragen aan het bestuur komen bij Fenneke binnen. 

Naast haar werk voor de BBK is Fenneke beeldend kunstenaar.

Privacy instellingen

Pas je privacy instellingen aan of bekijk onze privacybeleid.

Privacybeleid

Privacy instellingen

Geef hieronder aan welke gegevens we van je mogen gebruiken:

Vanwege de beveiliging en het gebruiksgemak van de website worden IP-adres en locatiegegevens opgeslagen. Deze gegevens worden na 60 dagen automatisch verwijderd.

Toon details

Hiermee wordt toestemming verleend voor het opslaan van naam en emailadres. Deze gegevens worden gebruikt voor

  • Het verlenen van toegang tot het ledennet. De gegevens blijven opgeslagen zolang het account dat toegang geeft tot het ledennet actief is.
  • Het aanmelden voor en toezenden van de nieuwsbrief. De gegevens blijven opgeslagen voor de duur van het abonnement op de nieuwsbrief.

Toon details

Hiermee wordt toestemming gegeven voor het opslaan van alle persoonsgegevens voor zover die nodig zijn voor aanmelden/beheren lidmaatschap, aankopen in de webshop, abonnement op het BBK Magazine en het gebruik van de belastingservice. Zie ons privacybeleid voor een overzicht van de gegevens die hiervoor worden opgeslagen.

Toon details
Annuleer Wijzigingen verwijderd