Bestuur

Theodor Schokker

Functie: voorzitter

Loek Schönbeck

Functie: secretaris
Bestuurslid sinds: 2016

Het valt niet mee om uit te leggen wat voor iemand ik ben. Op verschillende vlakken laat ik mezelf namelijk te voorschijn komen. Binnen de beeldende kunst is dat met mijn beelden, met mijn installaties, met het door mij ontworpen lettertype en met de boeken die ik uitgeef, waarvan het (Amsterdamse) Stedelijk er bijvoorbeeld drie als kunstenaarsboeken in zijn bezit heeft. En dat alles nog in een groot geheel ook.

De rest bekijk je zelf maar op www.lucinus.nl.

Bert Vogels

Functie: penningmeester
Bestuurslid sinds:
2017

Voor mij is de beeldende kunst een vorm van basiswetenschap, van stellingen gerelateerd aan termen die we intuïtief aanvoelen, maar moeilijk met woorden kunnen omschrijven. Wat moet kunst anders zijn dan onderzoekend, dan gedachten die op een of andere manier vorm krijgen, praktisch willen worden en die via onze zintuigen iets in ons willen kristalliseren. Mijn werk beweegt zich in dat spanningsveld: dat van de wetenschap en haar toepassingen, de techniek, en de natuur die zich als het ware zelf vormgeeft. Een beetje een moderne vorm van alchemie.

En dan, na jarenlang lid van de BBK te zijn nu opeens actief bestuurslid. Het is even wennen maar het past wel bij me. Ik (ver)bind graag dingen aan elkaar en hoop in deze hoedanigheid een steentje te kunnen bijdragen aan een goed leef- en werkklimaat van het betrokken beroepenveld: kunstenaars en cultureel ondernemers.

Sofia Kapnissi

Functie: bestuurslid

Privacy instellingen

Pas je privacy instellingen aan of bekijk onze privacybeleid.

Privacybeleid

Privacy instellingen

Geef hieronder aan welke gegevens we van je mogen gebruiken:

Vanwege de beveiliging en het gebruiksgemak van de website worden IP-adres en locatiegegevens opgeslagen. Deze gegevens worden na 60 dagen automatisch verwijderd.

Toon details

Hiermee wordt toestemming verleend voor het opslaan van naam en emailadres. Deze gegevens worden gebruikt voor

  • Het verlenen van toegang tot het ledennet. De gegevens blijven opgeslagen zolang het account dat toegang geeft tot het ledennet actief is.
  • Het aanmelden voor en toezenden van de nieuwsbrief. De gegevens blijven opgeslagen voor de duur van het abonnement op de nieuwsbrief.

Toon details

Hiermee wordt toestemming gegeven voor het opslaan van alle persoonsgegevens voor zover die nodig zijn voor aanmelden/beheren lidmaatschap, aankopen in de webshop, abonnement op het BBK Magazine en het gebruik van de belastingservice. Zie ons privacybeleid voor een overzicht van de gegevens die hiervoor worden opgeslagen.

Toon details
Annuleer Wijzigingen verwijderd