Landelijk Bureau

Landelijk Bureau

Het Landelijk Bureau is het gezicht en aanspreekpunt van de BBK. Wij, de medewerkers verzorgen onder meer de ledenadministratie, de boekhouding en financiën, ondersteuning van het bestuur, verslaglegging van vergaderingen, ondersteuning en coördinatie van de redactie van het BBK Magazine en het adviesbureau.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10-16 uur op 020 – 623 5456. Je kunt ook een e-mail sturen naar bbk@bbknet.nl. Leden kunnen bij ons terecht met alle vragen rond de beroepspraktijk, niet-leden kunnen altijd bellen voor vragen rond het lidmaatschap en onze activiteiten.

Medewerkers

Joop Booij – Bureaucoördinator, financiën, belastingaangiften (di, wo, do)
Jonna van ‘t Hof – Adviesbureau, communicatie (ma, di, wo)
Alex Schreiner – Bestuursondersteuning, communicatie (ma, di)
Erik Jansen – Belastingaangiften (di, wo, do)
Eva de Kievit – Ledenadministratie (di)

Telefonische spreekuren

Voor vragen over belastingen en complexere juridische zaken is het vaak handig direct een specialist te spreken. Bel daarvoor tijdens het telefonisch spreekuur maandag t/m donderdag 14-16 uur via 020 – 623 5456.

In drukke periodes kan het voorkomen dat je met het antwoordapparaat wordt doorverbonden. Spreek dan je naam, telefoonnummer en het onderwerp waarover je belt in. We bellen je zo snel mogelijk terug.