Exclusief voor BBK-leden: de IAA card

De inschrijving voor het aanvragen van de IAA card is gesloten. Verlengen kan nog wel.

Vanaf 2018 is het mogelijk de kaart te verlengen. Had je de IAA card in 2016 of 2017? Dan kan je deze voor slechts € 2,50 verlengen. We hebben dan geen pasfoto of andere bestanden meer van je nodig, je ontvangt in december een jaar sticker die je zelf op de kaart kan bevestigen.

Bestel je de kaart voor het eerst? Dan hebben we een digitaal bestand van een geldige pasfoto nodig. Deze kan je na betaling aan de bestelling toevoegen.

[themify_button style=”xlarge rounded” color=”#cc0000″ link=”https://bbknet.nl/product/iaa-card-verlengen/” text=”#ffffff” ]Verlengen[/themify_button]

voorbeeld (voorkant) van de card
voorbeeld (voorkant) van de card

Leden van de BBK kunnen jaarlijks de IAA card aanvragen. Met de IAA card heb je buiten Nederland gratis of met korting toegang tot diverse musea en instellingen.

Bekijk hier de deelnemende instellingen per land:

Austria Cyprus Denmark Finland France Germany Greece Hungary Iceland Italy Japan Latvia Norway Slovakia Spain Switzerland Turkey

De kaart kost slechts 7,50 per jaar en kan in Nederland alleen door leden van de BBK worden aangevraagd.

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Privacy instellingen

Pas je privacy instellingen aan of bekijk onze privacybeleid.

Privacybeleid

Privacy instellingen

Geef hieronder aan welke gegevens we van je mogen gebruiken:

Vanwege de beveiliging en het gebruiksgemak van de website worden IP-adres en locatiegegevens opgeslagen. Deze gegevens worden na 60 dagen automatisch verwijderd.

Toon details

Hiermee wordt toestemming verleend voor het opslaan van naam en emailadres. Deze gegevens worden gebruikt voor

  • Het verlenen van toegang tot het ledennet. De gegevens blijven opgeslagen zolang het account dat toegang geeft tot het ledennet actief is.
  • Het aanmelden voor en toezenden van de nieuwsbrief. De gegevens blijven opgeslagen voor de duur van het abonnement op de nieuwsbrief.

Toon details

Hiermee wordt toestemming gegeven voor het opslaan van alle persoonsgegevens voor zover die nodig zijn voor aanmelden/beheren lidmaatschap, aankopen in de webshop, abonnement op het BBK Magazine en het gebruik van de belastingservice. Zie ons privacybeleid voor een overzicht van de gegevens die hiervoor worden opgeslagen.

Toon details
Annuleer Wijzigingen verwijderd