Korting voor leden

Omdat het leven als kunstenaar al duur genoeg is, hebben we voor leden een aantal interessante kortingen geregeld.

Auteursrecht

Korting op het eerste jaar contributie. Leden van de BBK betalen € 22,50 i.p.v. € 45.

Afsluiten via Pictoright.

Incasso

Bij Incasso Federatie Nederland krijgen leden een aanzienlijke korting op een ‘no cure, no pay’ abonnement. Het abonnement kost € 59,88 excl. Btw per jaar (normaal € 250 excl. Btw per jaar). Het abonnement wordt niet stilzwijgend verlengd.

Meer informatie en abonnement afsluiten: www.bbknet.nl/ledennet/incasso.

Transport

Leden van de BBK krijgen interessante kortingen op professioneel kunsttransport door Vanwaarde. Vanwaarde is gespecialiseerd in kunsttransport voor onder andere musea. Ze weten als geen ander hoe om te gaan met kunst.

Vraag een offerte aan.

Elektra

25-30% korting op vertoon van de lidmaatschapskaart bij Heco.
Lauriergracht 102
1016 RP  Amsterdam
www.heco-bv.nl

Zakelijke verzekeringen

Speciaal voor de zakelijke kant van het kunstenaarschap heeft de BBK een pakket zakelijke verzekeringen samengesteld. BBK leden krijgen een korting tot 12% ten opzichte van de gewone tarieven van ASR Verzekeringen.

Afsluiten via www.bbknet.nl/ledennet/verzekeringen.

Zorgverzekering

Leden van de BBK krijgen 8% korting op de basisverzekering en 12% korting op de aanvullende verzekeringen (met uitzondering van de tandartsverzekering).

Familieleden kunnen in dit collectief meeverzekerd worden.

Afsluiten via www.bbknet.nl/ledennet/verzekeringen.

Privéverzekeringen

Leden van de BBK kunnen voor hun privéverzekeringen ook bij de BBK terecht. We hebben een pakket waarin onder andere autoverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen en schadeverzekeringen.

Afsluiten via www.bbknet.nl/ledennet/verzekeringen.

Privacy instellingen

Pas je privacy instellingen aan of bekijk onze privacybeleid.

Privacybeleid

Privacy instellingen

Geef hieronder aan welke gegevens we van je mogen gebruiken:

Vanwege de beveiliging en het gebruiksgemak van de website worden IP-adres en locatiegegevens opgeslagen. Deze gegevens worden na 60 dagen automatisch verwijderd.

Toon details

Hiermee wordt toestemming verleend voor het opslaan van naam en emailadres. Deze gegevens worden gebruikt voor

  • Het verlenen van toegang tot het ledennet. De gegevens blijven opgeslagen zolang het account dat toegang geeft tot het ledennet actief is.
  • Het aanmelden voor en toezenden van de nieuwsbrief. De gegevens blijven opgeslagen voor de duur van het abonnement op de nieuwsbrief.

Toon details

Hiermee wordt toestemming gegeven voor het opslaan van alle persoonsgegevens voor zover die nodig zijn voor aanmelden/beheren lidmaatschap, aankopen in de webshop, abonnement op het BBK Magazine en het gebruik van de belastingservice. Zie ons privacybeleid voor een overzicht van de gegevens die hiervoor worden opgeslagen.

Toon details
Annuleer Wijzigingen verwijderd