Kosten

Nieuwe aanmeldingen worden ingeschreven per de eerste dag van het lopende kwartaal. Na aanmelding ontvangt u uw lidmaatschapskaart en een factuur voor het contributiebedrag.

Thuiskopievergoeding

Als lid van de BBK kom je in aanmerking voor de Thuiskopievergoeding van € 30 die Pictoright uitkeert aan beeldmakers. De vergoeding wordt achteraf uitgekeerd: de Thuiskopievergoeding voor dit jaar wordt dus volgend jaar uitgekeerd.

Lidmaatschap

€ 160 per jaar /€ 80 per half jaar/ € 40 per kwartaal / € 13,33 per maand

Als lid maak je gebruik van alle diensten en services van de BBK. Voor enkele diensten geldt dat de kostprijs betaald dient te worden. Dit wordt altijd vooraf duidelijk medegedeeld. Het aantonen van de professionaliteit is een vereiste voor de toelating.

Je ontvangt 4 keer per jaar het BBK Magazine en hebt toegang tot het Ledennet met handige online informatie en tools voor de beroepspraktijk.

Korting

€ 116 per jaar/ € 58 per half jaar/ € 29 per kwartaal/ € 9,67 per maand

Wanneer kom je voor korting in aanmerking?

•    Je hebt een verzamelinkomen in 2015 lager dan de bijstandsnorm van € 14.185;
•    Je hebt geen in aanmerking te nemen vermogen in box 3 in 2015 (vermogen ligt onder de € 21.330);
of
•    Je partner is ook lid van de BBK

Starterstarief

Jaar 1: € 92 per jaar/ € 46 per half jaar/ € 23 per kwartaal/ € 7.67 per maand

Jaar 2: € 116 per jaar / € 58 per half jaar / € 29 per kwartaal / € 9.67 per maand

Je komt in aanmerking voor het Starterstarief als je:

  • Dit jaar afstudeert, of dat het afgelopen jaar hebt gedaan

of

  • Dit jaar als kunstenaar bij de KvK ingeschreven wordt, of dat het afgelopen jaar hebt gedaan.

Studenten

€ 30 per jaar

Voor studenten aan een academie voor beeldende kunst tot 30 jaar.

Studentleden kunnen gebruik maken van het ledennet en advisering. Zij hebben geen recht op rechtsbijstand. Zij zijn welkom op bijeenkomsten en ledenvergaderingen van de BBK, maar hebben geen stemrecht binnen de vereniging. Na afstuderen kan je doorstromen naar het starterstarief.

BBK Magazine

€ 24 per jaar

Instellingen en andere geïnteresseerden die niet in aanmerking komen voor het lidmaatschap, maar wel op de hoogte gehouden willen worden kunnen een los abonnement op de BBK Krant nemen. Abonnees zijn nadrukkelijk niet lid en kunnen niet gebruik maken van de ledenservices die de BBK biedt. De BBK Krant verschijnt vier keer per jaar. Leden krijgen de BBK Krant gratis toegezonden.

Vriend van de BBK

€ 48 per jaar / € 24 per half jaar / € 12 per kwartaal / € 4 per maand

Ben je zelf geen beeldend kunstenaar (meer) maar vindt je het wel belangrijk dat een vereniging als de BBK opkomt voor de positie van beeldend kunstenaars in Nederland? Wordt dan vriend van de BBK. Voor € 4 per maand help je de BBK de belangen  van beeldend kunstenaars weer op de politieke agenda te zetten.

Privacy instellingen

Pas je privacy instellingen aan of bekijk onze privacybeleid.

Privacybeleid

Privacy instellingen

Geef hieronder aan welke gegevens we van je mogen gebruiken:

Vanwege de beveiliging en het gebruiksgemak van de website worden IP-adres en locatiegegevens opgeslagen. Deze gegevens worden na 60 dagen automatisch verwijderd.

Toon details

Hiermee wordt toestemming verleend voor het opslaan van naam en emailadres. Deze gegevens worden gebruikt voor

  • Het verlenen van toegang tot het ledennet. De gegevens blijven opgeslagen zolang het account dat toegang geeft tot het ledennet actief is.
  • Het aanmelden voor en toezenden van de nieuwsbrief. De gegevens blijven opgeslagen voor de duur van het abonnement op de nieuwsbrief.

Toon details

Hiermee wordt toestemming gegeven voor het opslaan van alle persoonsgegevens voor zover die nodig zijn voor aanmelden/beheren lidmaatschap, aankopen in de webshop, abonnement op het BBK Magazine en het gebruik van de belastingservice. Zie ons privacybeleid voor een overzicht van de gegevens die hiervoor worden opgeslagen.

Toon details
Annuleer Wijzigingen verwijderd