1 Comment

 1. bob bunck
  19 oktober 2016 @ 08:53

  Beste
  Zouden jullie mij willen laten weten waaruit het succes van de IIA card bestaat? Ik heb de 2016 card aangeschaft, maar ik heb bij geen enkel museum (Nederland, maar ook niet in Berlijn en Rome) gratis toegang of korting gekregen. Een veel gehoorde uitspraak van de museummedewerkers was: afgezien van het feit dat ik deze kaart helemaal niet ken (en na het tonen ook hun collega’s niet): er staat geen code op om te scannen. Helaas liep de aanschaf van deze kaart dus op een grote teleurstelling uit. vr groet, Bob Bunck

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy instellingen

Pas je privacy instellingen aan of bekijk onze privacybeleid.

Privacybeleid

Privacy instellingen

Geef hieronder aan welke gegevens we van je mogen gebruiken:

Vanwege de beveiliging en het gebruiksgemak van de website worden IP-adres en locatiegegevens opgeslagen. Deze gegevens worden na 60 dagen automatisch verwijderd.

Toon details

Hiermee wordt toestemming verleend voor het opslaan van naam en emailadres. Deze gegevens worden gebruikt voor

 • Het verlenen van toegang tot het ledennet. De gegevens blijven opgeslagen zolang het account dat toegang geeft tot het ledennet actief is.
 • Het aanmelden voor en toezenden van de nieuwsbrief. De gegevens blijven opgeslagen voor de duur van het abonnement op de nieuwsbrief.

Toon details

Hiermee wordt toestemming gegeven voor het opslaan van alle persoonsgegevens voor zover die nodig zijn voor aanmelden/beheren lidmaatschap, aankopen in de webshop, abonnement op het BBK Magazine en het gebruik van de belastingservice. Zie ons privacybeleid voor een overzicht van de gegevens die hiervoor worden opgeslagen.

Toon details
Annuleer Wijzigingen verwijderd