BBK Magazine 317 – Toon je talent

Op verzoek van het Fonds voor Cultuurparticipatie kan je hier het artikel Toon Je Talent van Josien Vos met bijbehorende fotoreportage downloaden.

Toon Je Talent

Onder het motto “Als je talent niet wakker kust, dan blijft het slapen” werd het inspirerende project ‘Toon Je Talent’ ontwikkeld. Een succesverhaal dat ons meevoert naar de kernwaarden van talentontwikkeling bij kinderen en kunsteducatie binnen het reguliere onderwijs.

Download pdf Toon Je Talent

BBK Magazine slechts € 24 per jaar

Voor slechts € 24 per jaar heb je een abonnement op het BBK Magazine. Je krijgt hiervoor 4 nummers thuisgestuurd. Daarnaast heb je toegang tot alle oudere nummers van het BBK Magazine en een deel van de nummers van de voorloper de BBK Krant.

Sluit hier een abonnement af

Adverteren in BBK Magazine

Het BBK Magazine heeft een oplage van 3.000 stuks. Het magazine wordt verspreid onder leden van de BBK, abonnees en kunstacademies en Centra voor Beeldende Kunst (CBK’s) in Nederland. Daarnaast ligt het bij veel organisaties in de beeldende kunstsector op de leestafel. Het totale leesbereik is daarmee zo’n 12.000 lezers.

Een uitgelezen kans om jouw organisatie bekend te maken onder de lezers.
Kijk hier voor meer informatie over adverteren in het BBK Magazine

Privacy instellingen

Pas je privacy instellingen aan of bekijk onze privacybeleid.

Privacybeleid

Privacy instellingen

Geef hieronder aan welke gegevens we van je mogen gebruiken:

Vanwege de beveiliging en het gebruiksgemak van de website worden IP-adres en locatiegegevens opgeslagen. Deze gegevens worden na 60 dagen automatisch verwijderd.

Toon details

Hiermee wordt toestemming verleend voor het opslaan van naam en emailadres. Deze gegevens worden gebruikt voor

  • Het verlenen van toegang tot het ledennet. De gegevens blijven opgeslagen zolang het account dat toegang geeft tot het ledennet actief is.
  • Het aanmelden voor en toezenden van de nieuwsbrief. De gegevens blijven opgeslagen voor de duur van het abonnement op de nieuwsbrief.

Toon details

Hiermee wordt toestemming gegeven voor het opslaan van alle persoonsgegevens voor zover die nodig zijn voor aanmelden/beheren lidmaatschap, aankopen in de webshop, abonnement op het BBK Magazine en het gebruik van de belastingservice. Zie ons privacybeleid voor een overzicht van de gegevens die hiervoor worden opgeslagen.

Toon details
Annuleer Wijzigingen verwijderd