Belastingafspraak maken

Aangifte per post/ mail
Kies je ervoor om de spullen op te sturen, plan dan géén afspraak in! Mail de stukken naar: erik@bbknet.nl of margreet@bbknet.nl. Of per post: Heesterveld 58, 1102 SB Amsterdam. Vermeld in het onderwerp van de mail of schrijf op de envelop “IB post”.

Geen bevestiging per mail?
Controleer je spambox of de map ongewenste mail.

Lukt het je niet via deze website een afspraak te maken? Bel dan even op 020 – 623 54 56 (di t/m do 14-16 uur).

Privacy instellingen

Pas je privacy instellingen aan of bekijk onze privacybeleid.

Privacybeleid

Privacy instellingen

Geef hieronder aan welke gegevens we van je mogen gebruiken:

Vanwege de beveiliging en het gebruiksgemak van de website worden IP-adres en locatiegegevens opgeslagen. Deze gegevens worden na 60 dagen automatisch verwijderd.

Toon details

Hiermee wordt toestemming verleend voor het opslaan van naam en emailadres. Deze gegevens worden gebruikt voor

  • Het verlenen van toegang tot het ledennet. De gegevens blijven opgeslagen zolang het account dat toegang geeft tot het ledennet actief is.
  • Het aanmelden voor en toezenden van de nieuwsbrief. De gegevens blijven opgeslagen voor de duur van het abonnement op de nieuwsbrief.

Toon details

Hiermee wordt toestemming gegeven voor het opslaan van alle persoonsgegevens voor zover die nodig zijn voor aanmelden/beheren lidmaatschap, aankopen in de webshop, abonnement op het BBK Magazine en het gebruik van de belastingservice. Zie ons privacybeleid voor een overzicht van de gegevens die hiervoor worden opgeslagen.

Toon details
Annuleer Wijzigingen verwijderd