Crowdfunding voor het ParkinsonFonds

Wanneer:
3 september 2017 – 1 juli 2018 hele dag
2017-09-03T00:00:00+02:00
2018-07-02T00:00:00+02:00

Crowdfunding voor het ParkinsonFonds

Workshop om het “ParkinsonGrasveld” te maken

“Ieder grassprietje deint zijn eigen richting door aanzet van dezelfde wind. Zoals ieder Parkinson patiënt zijn eigen koers heeft en mee moet deinen met diezelfde wind. De wind die leidt tot flexibiliteit, reflectie en positiviteit”.


1 van de 250 grasfiguren die nodig zijn voor het Grasveld

De workshops worden maandelijks georganiseerd, zie de website voor de precieze data. Hier kunt u zich ook opgeven voor deelname aan een van de workshop.

www.kunstwan.nl

In de workshop maakt u een grasfiguur van klei onder begeleiding en assistentie van kunstenaar Twan Hendriks. 250 grasfiguren zijn nodig voor een grasveld van minimaal 5×5 meter. Het complete kunstproject “ParkinsonGrasveld” wordt gedoneerd aan een nog nader te noemen instelling dat sympathieën heeft met onderzoeken naar Parkinson. De opbrengst van de workshops wordt, minus de productiekosten, gedoneerd aan het ParkinsonFonds. Het ParkinsonFonds subsidieert baanbrekend onderzoek.

Het aantal deelnemers aan de workshops is maximaal 5. Het begint om 10:00 uur ‘s morgens en eindigt om 16:00 uur. Om 13:00 uur wordt er een lunch geserveerd. Aan het einde van de dag wordt elke deelnemer gefotografeerd met zijn/haar grasfiguur. Deze opname, inclusief zijn/haar verhaal in relatie met de betrokkenheid met dit initiatief, wordt gebruikt voor een boekwerk over het project.

Wat brengt het u:

• Avontuurlijke dag.
• Een kijkje in de wereld van professionele kunsten en keramiek.
• U wordt vereeuwigd met het resultaat, en uw verhaal verschijnt in boekvorm.
• Iedere deelnemer krijgt de boekuitgave als aandenken.
• Naamsvermelding bij het kunstwerk.
• Bijdrage aan een goed doel.
• En natuurlijk …. eeuwige roem.

De kosten bedragen € 150,- inclusief materiaal, lunch, koffie en thee. De workshop vindt plaats in het gebouw “Goretti”, Wilhelminapark 53-54 in Tilburg.

Staat u sympatiek t.o.v. dit initiatief maar wilt geen workshop volgen, iedere donatie is welkom. U geeft daarmee een ander, met een krappe beurs, de gelegenheid om ook aan de workshop mee te doen en kunnen ook zij een bijdragen leveren aan het beoogde doel.